kledinglabels

Gewevenlabels voegen waarde toe aan je kleding.

Maak je kleding speciaal met kledinglabels

Fantastisch gewevenlabels tegen betaalbare prijzen

Snelle Service

Na het plaatsen van uw bestelling ontvang u uw kledinglabels gemiddeld binnen 10-14 werkdagen.

Alle soorten kledinglabels worden met zorg gemaakt

Logo of naam maakt niet uit... er worden allerlei kledinglabels gemaakt.

Een uitstekend kwalitatieve relatie.

Van het ontwerp van uw kledinglabels tot de levering aan uw hand, wij doen ons best.

Kwaliteits producten tegen een betaalbare prijs.

Kledinglabels laten maken was nog nooit zo goedkoop en gemakkelijk geweest.

Voorbeelden van kledinglabels van onze werkplaats

LABELTYPES EN FUNCTIES

Wat zijn geweven kledinglabels?

Geweven labels worden gemaakt op een weefgetouw met garen en labelmateriaal. Twee veelgebruikte materialen voor geweven labels zijn polyester en katoen. Een geweven label heeft een hogere en strakkere kwaliteit dan een bedrukt label. Het zijn labels voor de lange termijn. Deze zijn ontworpen op jacquard weefgetouwen en geven een stijlvolle look. Draden worden aan elkaar geweven om het beoogde ontwerp te creëren. Door het weefproces zijn geweven labels het meest geschikt voor labels van twaalf kleuren of minder. Je kunt ook was instructies toevoegen.

Wat is een damast geweven label?

Als we het hebben over onze geweven labels, valt vaak het woord damast. Het is een omkeerbaar patroon op damaststoffen en ontstaat door te weven. Als je naar de achterkant van een label kijkt, zie je zorgvuldig geweven draden die het patroon op de voorkant van het label lijken te spiegelen. Dit is het damastweefsel dat opvallende patronen en labels creëert. Satijnen labels en katoenen labels zijn functioneler in het gebruik dan damast geweven labels.

Waar moet ik een damast geweven label voor gebruiken?

Damast geweven labels zijn veelzijdig en vallen bijna overal op. Het is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een label dat opvalt en er toch elegant en professioneel uitziet. Deze labels zijn perfect voor het aanbrengen op shirts, jurken, broeken, tassen, jassen en meer! Bovendien kun je was instructies toevoegen aan dit soort labels en de look stijlvol maken.

Waarom een ​​geweven label met een professionele afwerking?

U heeft kostbare tijd en energie gestoken in elk onderdeel van uw bedrijf, van het creatieve concept tot de stoffenkeuze. Zorg er dus voor dat de laatste steek ook perfect is. Hoogwaardig op maat geweven label, satijn geweven label, kartonnen label en katoenen label weerspiegelen uw visie en vertegenwoordigen uw merk naar de rest van de wereld.

Waarom houden we van geweven labels?

Simpel gezegd, kiezen voor onze geweven labels is kiezen voor de mooiste kledinglabels en de hoogste kwaliteit. Ons professionele productieproces zorgt ervoor dat uw labels de hele levensduur van uw kledingstuk of item meegaan. Elk op maat gemaakt damast label is geweven op jacquard weefgetouwen met 100% polyesterdraad volgens de industriestandaard. Damast labels hebben daardoor een professionelere uitstraling dan kartonnen labels. We breien onze labels met polyester omdat dit materiaal duizenden wasbeurten aankan en zacht aanvoelt. Deze persoonlijke geweven labels zijn bijvoorbeeld te gebruiken als naamlabels, wasvoorschriften of jeanslabels. Maatlabels kunt u ook bestellen bij de symbollabel.com.

Waarom zijn damast geweven labels beter?

Damastlabels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan opties: 100, 75 of 50 denier draad om kleine ontwerpdetails te beschermen. Laser gesneden voor kwaliteit en elke aangepaste vorm die u maar kunt bedenken. Zoals gevouwen of rechte randafwerkingen voor bijna elke stijl of toepassing. Op aanvraag ook verkrijgbaar als geweven opstrijklabel.

Waarom is correct vouwen belangrijk bij je eigen geweven labels?

Onze labels (geweven labels, katoen labels, satijn labels) worden met de grootste zorg en precisie geweven. Vergeet echter niet dat het type vouwen ook erg belangrijk is. Onze labels zijn verkrijgbaar in drie categorieën: geen vouw, eind vouw (inclusief linker/rechter eindvouw, boven-/ondereindvouw en ophanglus) en middenvouw (inclusief middenvouw, Manhattan-vouw en boekomslagvouw). De gekozen vloer is afhankelijk van het project. Als je met een opstrijklabel werkt, is er nooit sprake van vouwen. Geen vouw labels worden vaak gebruikt door topdesigners en zorgen voor een professionele uitstraling. Of je nu een eenvoudig middenvouw label aan de achterkant van een tailleband of kraag naait, of je merknaam aan de buitenkant van een armsgat of manchet wilt laten zien met een manhattan-vouw en boekomslag, middenvouw labels geven een uniek tintje aan jouw zaken. Onze ontwerptools voor geweven labels, maken het gemakkelijk om uw labelvouw te kiezen. Ook begeleiden wij u graag zodat uw ontwerp de juiste labelvouw krijgt.

Welke soorten labels produceren we?

We hebben veel labels speciaal voor u ontworpen. U kunt uw eigen ontwerp maken op onze webpagina en vele innovaties op het label aanbrengen, bijvoorbeeld wasvoorschriften. Bovendien kunt u op onze supportlijn hulp krijgen van ons ontwerpteam. Hieronder hebben we een aantal van onze productie labels voor je samengesteld; satijnen label, katoenen labels, rubber/siliconen labels, kartonnen labels/hangtags...