kledinglabels

Hangtags/kartonnen labels voegen waarde toe aan je kleding

Maak je kleding speciaal met kledinglabels

Fantastisch hangtags/kartonnen labels tegen betaalbare prijzen

Snelle Service

Na het plaatsen van uw bestelling ontvang u uw kledinglabels gemiddeld binnen 10-14 werkdagen.

Alle soorten kledinglabels worden met zorg gemaakt

Logo of naam maakt niet uit... er worden allerlei kledinglabels gemaakt.

Een uitstekend kwalitatieve relatie.

Van het ontwerp van uw kledinglabels tot de levering aan uw hand, wij doen ons best.

Kwaliteits producten tegen een betaalbare prijs.

Kledinglabels laten maken was nog nooit zo goedkoop en gemakkelijk geweest.

Voorbeelden van kledinglabels van onze werkplaats

Voeg visuele schoonheid toe aan uw producten met kartonnen labels/hangtags

Wat zijn kartonnen labels/hangtags?

Kartonnen Labels/hangtags zijn kartonnen kledinglabels die vaak worden gebruikt als labels of prijskaartjes. Het kartonnen label/hangtags is voorzien van een gaatje zodat het met een touwtje aan het product kan worden bevestigd. Op deze kartonnen labels met touwtje vindt u ook alle nodige informatie over het product.

De meest voorkomende toepassing van kartonnen labels/hangtags is om aan een kledingstuk te bevestigen. Kartonnen labels/hangtags geven je kleding een unieke en opvallende look in de winkel. Kartonnen labels/hangtags worden op de meest creatieve manieren gebruikt, bijvoorbeeld informatie-labels voor planten en prijslabels voor voedingsmiddelen. Deze labels kunnen eenvoudig aan producten worden bevestigd met behulp van het bijpassende touwtje. Je kunt ook je kartonnen labels bedrukken om al je projecten nog persoonlijker te maken. Daarnaast is het handig om te vermelden dat de label touwtjes met klikbox gratis wordt verzonden.

Wat is het nut van kartonnen labels/hangtags?

Kartonnen labels/hangtags worden gebruikt om belangrijke informatie over een product te verstrekken, zoals merk, prijs, materialen die zijn gebruikt bij de vervaardiging van het product en andere waardevolle informatie. Kartonnen labels/hangtags bieden belangrijke informatie en bieden de mogelijkheid om producten te laten opvallen in een winkel of markt. Een hangtag trekt de aandacht van klanten en laat je items opvallen.

Waar zijn kartonnen labels/hangtags van gemaakt?

Kartonnen labels/Hangtags kunnen gemaakt worden van verschillende materialen, van papier tot leer, stof en hout. Onze kartonnen labels/hangtags zijn gemaakt van bristolkarton van topkwaliteit. Ze worden vervolgens afgewerkt met een volledige pons en worden geleverd met een optionele kabelbevestiging om uw hangtags gemakkelijk weer te geven.

Waarom zou je kartonnen labels/hangtags gebruiken?

Kartonnen labels/hangtags maken een product in alle opzichten extra speciaal. Ze markeren een creatie in de winkel of trekken de aandacht wanneer een cadeauverpakking wordt geopend. Kartonnen label/hangtags zorgen voor een extra wow-factor. Het is ook een leuke manier om de persoonlijkheid van de maker te laten opvallen. Het ontwerp en de lay-out van een kartonnen label/hangtags geeft extra karakter aan een creatie. Houd er echter rekening mee dat de label touwtjes met klikbox gratis is! In ons bedrijf kunt u het labelgaren dat u bij andere bedrijven tegen betaling ontvangt, geheel gratis verkrijgen.

Maak uw winkel met kartonnen labels/hangtags gereed. Al onze labels zijn gedrukt op 350 gsm bristolkarton. Bristol plaat is een plaat van zeer hoge kwaliteit die zuurvrij en bestand is tegen veroudering. Dit maakt karton een uitstekende keuze voor hangtags. Kartonnen labels/hangtags zijn een uitstekende keuze om de naamsbekendheid van uw producten in een winkelomgeving te vergroten. Dankzij onze uitgebreide ontwerp- en afwerkingsmogelijkheden zorgen we ervoor dat uw artikelen de uitstraling krijgen die ze verdienen.

Verschillende toepassingen van kartonnen labels/hangtags. Kartonnen labels/hangtags zijn perfect voor alles, van het verkopen van tassen, kleding, yogamatten en nog veel meer. Je kunt ze niet alleen gebruiken om producten te verkopen. Ze zijn ook een geweldige toevoeging om een leuk tintje aan elk cadeau toe te voegen. Maak een kartonnen labels/hangtags waarmee mensen alles weten over de dingen die je doet.

We maken het gemakkelijk om tags op te hangen.
1) Ontwerp uw kartonnen labels/hangtags met onze gebruiksvriendelijke tools of upload uw eigen en begin hier.
2) We kunnen touwtjes toevoegen aan uw kartonnen labels/hangtags.
3) U kunt kiezen tussen verschillende kleuren touwtjes met klikbox (gratis).

De beste manieren om kartonnen labels/hangtags te ontwerpen.
Bij het ontwerpen van kartonnen labels/hangtags moet u op een aantal zaken letten. Beginners werken graag met informatie over maat, kleur, prijs en zelfs tags voor sociale media. U kunt op verschillende manieren kartonnen labels/hangtags maken, afhankelijk van hoe u uw merk wilt presenteren. Je kunt bijvoorbeeld een korte samenvatting van je merk op de achterkant schrijven of wasinstructies toevoegen. Sommige ontwerpers tonen gewoon een logo op een neutrale achtergrond, terwijl anderen de voorkeur geven aan informatie die je niet op geweven labels vindt. Zo kun je bijvoorbeeld ook naamlabels aan je kleding geven. Kartonnen labels/hangtags dragen niet alleen bij aan de klantervaring, maar geven uw creaties ook de extra x-factor. Uw project krijgt nog meer aandacht door uw kartonnen labels/hangtags te bedrukken. Je kunt kiezen voor mooie felle kleuren, maar je hangtags ook in een sobere kleur laten bedrukken. Uw ontwerp is waar klanten het meest naar kijken wanneer ze beslissen om te kopen. Zorg ervoor dat het opvalt en blijft plakken.

Ontwerp en bestel Kartonnen Labels/Hangtags online.

Met onze gebruiksvriendelijke labelontwerptool ontwerp je eenvoudig en snel je eigen label. Met de tool selecteer je in een paar klikken de kleur van het kartonnen label/hangtags en de kleur van de print. Vervolgens stel je het lettertype in om uit tientallen lettertypen te kiezen. Het is ook mogelijk om een symbool toe te voegen aan het kartonnen label/hangtags zodat je het verder kunt personaliseren.

Liever een kartonnen label/hangtags ontwerpen op basis van uw eigen logo of een ontworpen symbool? Dat is ook goed. Upload eenvoudig het JPG-, PNG- of PSD-ontwerpbestand en kies de locatie van de afdruk.

In al onze ontwerptools zie je na elke aanpassing direct het taglabel veranderen. Zo zie je meteen of de kartonnen label/hangtags eruitziet zoals je verwacht.

Kartonnen labels/hangtags-functies

De beste kartonnen labels/hangtags bestelt u op symbollabels.com. Alle hangtags worden digitaal geprint op 300 dpi en worden gratis verzonden met touwtjes. Kartonnen label/hangtags-functies zijn onder meer:

• Afmetingen: 8,4 cm x 5,2 cm
• Afdrukkwaliteit: digitaal gedrukt op 300 dpi in full colour op 350 gsm Bristol-karton
• Bij het bestellen van onze bedrukkingsproducten denken wij dat het handig is om te vermelden dat wij gratis touwtjes met klikbox toesturen.

Bestel op maat gemaakte hang tags;

Vrijwel elke wens kan worden vervuld via onze online kartonnen label/hangtags-systeem. Heeft u speciale wensen voor kartonnen labels/hangtags? Dan helpt ons team je graag verder. We zullen met u samenwerken om uw aangepaste hangtags te ontwerpen en te leveren. Denk hierbij aan dubbel bedrukte hang-tags, een specifieke afwerking, een speciale vorm of een verstevigd perforatiegat.