kledinglabels

Label touwtjes voegen waarde toe aan je kleding.

Maak je kleding speciaal met kledinglabels

Fantastisch Label touwtjes met klikbox tegen betaalbare prijzen

Snelle Service

Na het plaatsen van uw bestelling ontvang u uw kledinglabels gemiddeld binnen 10-14 werkdagen.

Alle soorten kledinglabels worden met zorg gemaakt

Logo of naam maakt niet uit... er worden allerlei kledinglabels gemaakt.

Een uitstekend kwalitatieve relatie.

Van het ontwerp van uw kledinglabels tot de levering aan uw hand, wij doen ons best.

Kwaliteits producten tegen een betaalbare prijs.

Kledinglabels laten maken was nog nooit zo goedkoop en gemakkelijk geweest.

Voorbeelden van touwtjes van onze werkplaats

Kleur je hangtags/kartonnen labels met touwtjes

Kledinglabeltypes en kartonnen labels touwtjes

Het belangrijkste onderdeel van een jurk zijn de kartonnen label touwtjes. Kartonnen labels geven belangrijke informatie en referenties over zowel de fabrikant als de kleding. Het belangrijkste is natuurlijk dat het lichaamsinformatie en gebruiksdetails geeft. De andere onderscheidende factor is dat deze producten te allen tijde op het kledingstuk blijven zitten. Dit biedt de mogelijkheid om doorlopend reclame te maken voor het merk. Kartonnen label touwtjes biedt ook de mogelijkheid om te adverteren met het aangehechte label.

Kartonnen labels en kartonnen labeltouwtjes zijn vooral belangrijk voor keldingstukken die in winkels worden verkocht. Mensen kijken rechtstreeks naar de kartonnen labelstempels op de kartonnen labeltouwjes om toegang te krijgen tot zowel prijsinformatie als maatinformatie. Als deze producten op een hoogwaardige manier worden geproduceerd/ontworpen, zal de betreffende keldingstuk er natuurlijk aantrekkelijker uitzien voor de persoon.

Hoe krijg ik gratis kartonnen/hangtags touwtjes?

Bij uw bestelling van kartonnen/hangtags labels krijgt u altijd gratis touwtjes met klikbox van 16 cm en u mag van 5 verschillende kleur kiezen.

Kwaliteit

Een van de meest kritische punten is het belang van papierkwaliteit en kartonnen labeltouwtje. Het papier voor het label mag niet te dun zijn. Anders ziet het er goedkoop uit. Voor alle bestellingen die u via symbollabel.com plaatst, wordt service van hoge kwaliteit geboden.

Een van de belangrijkste aandachtspunten; De werkelijke afdrukkwaliteit. De afdruk moet heel duidelijk en levendig zijn. Het moet ook volledig in harmonie zijn met de kleur van het merk. In tegenstelling tot weven kan kleur exact op kartonnen labels en kartonnen labels touwtjes worden aangebracht.

Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat kledinglabeltypes veel belangrijker zijn voor een textielbedrijf dan wordt gedacht. Als we kijken naar luxe kledingbedrijven, kunnen we zien hoeveel ze investeren in labels. Ze sparen kosten en moeite op dit gebied om het best mogelijke product te krijgen. Daarom wenden ze zich tot kartonnen labels en kartonnen label touwtjes...

Neem contact met ons op om te bestellen. Want kartonnen label touwtjes heeft een grote verscheidenheid, verschillende modellen, verschillende kleuren en maten.