kledinglabels

Maat labels voegen waarde toe aan je kleding.

Maak je kleding speciaal met kledinglabels

Fantastisch maat labels tegen betaalbare prijzen

Snelle Service

Na het plaatsen van uw bestelling ontvang u uw kledinglabels gemiddeld binnen 10-14 werkdagen.

Alle soorten kledinglabels worden met zorg gemaakt

Logo of naam maakt niet uit... er worden allerlei kledinglabels gemaakt.

Een uitstekend kwalitatieve relatie.

Van het ontwerp van uw kledinglabels tot de levering aan uw hand, wij doen ons best.

Kwaliteits producten tegen een betaalbare prijs.

Kledinglabels laten maken was nog nooit zo goedkoop en gemakkelijk geweest.

Voorbeelden van kledinglabels van onze werkplaats

Maat voor jou... Bij elke maat.

Maat labels

Onze maat labels overtuigen veel klanten met hun superieure kwaliteit. De samenwerking met ons zal hieraan bijdragen. Deze zijn te bestellen in verschillende kleuren en in alle gangbare maten: voor volwassenen, kinderen, aantallen en zelfs een one size uitvoering. Maat labels voor kleding kunnen ook in kleine hoeveelheden worden besteld.

Vergeleken met onze opstrijk labels zijn onze opgenaaide geweven maat labels sterker en duurzamer. Eenmaal stevig genaaid, zijn ze bestand tegen elke was temperatuur en zijn ze echt onverwoestbaar. Deze gesneden labels hebben niet veel meer tijd nodig om te naaien dan opstrijk labels, omdat een paar snelle steken, machinaal of met de hand, voldoende zijn. Je kunt het ook op het kledingstuk bevestigen door de korte zijkanten te naaien, of als je het meer mobiel wilt hebben of als je grotere bestellingen hebt, kun je het aan één kant naaien. Zo hoogwaardig en duurzaam zijn onze maat labels.

Kan ik een set genaaide maat labels bestellen?

Interesse in verschillende soorten labels in verschillende formaten? Dan zijn onze maat labels precies wat je nodig hebt! Bekijk hier boven naar onze ontwerpen, kies degene die het beste bij je past en kies de hoeveelheden die je nodig hebt. Het is extreem comfortabel en gezond dankzij het vouwen dat elke maatlabel in de set onderscheidt. Je kunt de set eenvoudig in de gewenste kleur en hoeveelheid bestellen! Neem contact met ons op om te bestellen. Maat labels worden speciaal voor elke maat en kleur gemaakt.

In welke kleuren kan ik maat labels op maat vinden?

Het maat label heeft veel soorten achtergrondkleuren en lettertypekleuren. Hier zetten we mogelijke combinaties voor je maat labels op een rij: bijvoorbeeld zwart met witte letters, wit met zwarte letters, wit met grijze of zwarte letters, blauw met witte letters, roze met witte letters, paars met witte letters, appelgroen met zwarte letters en groen met witte letters.

Is de maatlabelmaat geproduceerd met respect voor het milieu?

Onze genaaide maat labels bevatten geen giftige stoffen of materialen en vallen onder productklasse A. Dit betekent dat onze producten kunnen worden toegepast op alle soorten babyproducten zoals slabbetjes, kleding, lakens, knuffels. We willen het verschil maken en elke kleine stap in de goede richting is belangrijk voor ons! Daarom zijn onze producten gemaakt van minimaal 50% gerecycled garen. Sommige producten zijn zelfs 100% gerecycled. Ook willen we het gebruik van plastic zoveel mogelijk vermijden. We proberen constant te verbeteren en zijn klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Geef je producten een stijlvolle uitstraling met maat labels.