kledinglabels

Rubber/siliconen labels voegen waarde toe aan je kleding.

Maak je kleding speciaal met kledinglabels

Fantastisch rubber/siliconen labels tegen betaalbare prijzen

Snelle Service

Na het plaatsen van uw bestelling ontvang u uw kledinglabels gemiddeld binnen 10-14 werkdagen.

Alle soorten kledinglabels worden met zorg gemaakt

Logo of naam maakt niet uit... er worden allerlei kledinglabels gemaakt.

Een uitstekend kwalitatieve relatie.

Van het ontwerp van uw kledinglabels tot de levering aan uw hand, wij doen ons best.

Kwaliteits producten tegen een betaalbare prijs.

Kledinglabels laten maken was nog nooit zo goedkoop en gemakkelijk geweest.

Voorbeelden van kledinglabels van onze werkplaats

Labels maakt elk product speciaal

Siliconen/rubber labels voor modemerken

Siliconen/rubber labels zijn duurzame en flexibele labels, we produceren bedrukte siliconen/rubber labels op maat om het merkimago van modemerken te verhogen. Ze kunnen van buitenaf op de stof worden gelijmd, genaaid of met een touwtje worden vastgebonden. Op uw verzoek kunt u een logo toevoegen aan de labels en tekstschrijven. Het is vrij ideaal voor siliconen labels. Laat ons precies weten wat je wilt via de contactpagina want er zijn veel verschillende soorten siliconen labels. Er zijn veel verschillende soorten kleuren, maten en diktes.

We kunnen het proces van het invullen van het label als volgt uitleggen, helemaal aan het begin wordt het siliconenmateriaal verwarmd tot een vloeistof. Ten tweede, doe de vloeistof in het model met het logo van de klant. Ten derde is het mogelijk om te zeggen dat het label compleet is wanneer de vloeistof afkoelt en een vaste stof wordt. Het siliconenlabelproces is hetzelfde als voor andere siliconenproducten. U kunt uw eigen producten ontwerpen met behulp van een gebruiksvriendelijke ontwerper op symbollabel.com en ondersteuning krijgen van onze ondersteuningsmedewerkers op siliconen labels.

Laten we het siliconen/rubber labels eens nader bekijken;

Eerst brengen we het vloeibare materiaal over naar de mal. Ten tweede kan het zich na verwarming, koken en afkoelen tot een plastic product vormen. Trouwens, hun materiaal is siliconen. We kunnen ook zeggen dat het geschikt is voor accessoires en decoraties. Voorbeelden zijn kleding, schoenen en hoeden.

Ons bedrijf is een professionele fabrikant van siliconen labels. Het is verkrijgbaar in onze groothandel en wordt geleverd met siliconen labels zoals je wilt. 'S nachts kleding met glanzende siliconen labels dragen, zal pracht toevoegen. Want hoe donkerder de plek, hoe helderder en prominenter de siliconensticker is. Daarom zijn glanzende siliconen/rubber labels perfect voor sommige speciale kledingstukken. Wij leveren en produceren op maat gemaakte siliconen kledinglabels voor veel klanten. Er zijn ook veel andere maten, kleuren of soorten beschikbaar. Als u wilt aanpassen, stuur ons dan uw logobestand. We bieden echter gratis ontwerp voor u als u dat nodig heeft.

Voordelen van siliconen/rubber labels

• Ze zijn vrij zacht en glad.
• Siliconen/rubber labels zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.
• Siliconen/rubber labels zijn milieuvriendelijk en onmisbaar voor de menselijke gezondheid.
• Siliconen/rubber labels zijn eenvoudig op kleding te naaien tegen een betaalbare prijs.
• We kunnen aanpassen en ontwerpen volgens de kleur van uw merk.

Als fabrikant en leverancier van kledinglabels hebben we zeer strikte inspectienormen tijdens de productie. Wij kunnen uw bedrijfsnamen en logo's bedrukken. Onze klanten zitten eigenlijk over de hele wereld... Onze producten worden zeer goed ontvangen door veel mode-kledingmerken.