kledinglabels

Was labels/satijn labels voegen waarde toe aan je kleding.

Maak je kleding speciaal met kledinglabels

Fantastisch Satijnenlabels/waslabels tegen betaalbare prijzen

Snelle Service

Na het plaatsen van uw bestelling ontvang u uw kledinglabels gemiddeld binnen 10-14 werkdagen.

Alle soorten kledinglabels worden met zorg gemaakt

Logo of naam maakt niet uit... er worden allerlei kledinglabels gemaakt.

Een uitstekend kwalitatieve relatie.

Van het ontwerp van uw kledinglabels tot de levering aan uw hand, wij doen ons best.

Kwaliteits producten tegen een betaalbare prijs.

Kledinglabels laten maken was nog nooit zo goedkoop en gemakkelijk geweest.

Voorbeelden van kledinglabels van onze werkplaats

U bepaalt de kwaliteit van uw producten

Markeer uw product met satijnen labels!

Gepersonaliseerde was instructies zorgen ervoor dat uw klanten de gedetailleerde was instructies ontvangen, die ze vervolgens nodig hebben om uw handgemaakte artikelen in topconditie te houden. We hebben alles wat je nodig hebt om de perfecte satijnen labels te maken.

Maak was instructies met satijnen labels

Wasvoorschriften zijn een essentieel onderdeel van een product. Als een kledingstuk geen of verkeerde was instructies heeft, heeft dit grote gevolgen voor de levensduur van het kledingstuk. Wanneer een product op zeer hoge temperatuur wordt gewassen, kan het krimpen of vervaagt de kleur van het product te snel. Dit geeft de eindgebruiker een slechte indruk van de kwaliteit. Ook is snel wisselen vereist, wat een verspilling van tijd en materialen is die worden gebruikt om het product te maken. Gelukkig is dit eenvoudig te voorkomen met satijnen labels die de juiste wasvoorschriften hebben.

Een goed satijnen label draagt bij aan de levensduur van producten en kan ook aangeven waar een kledingstuk is vervaardigd. Het is ook mogelijk om aanvullende informatie aan een kledinglabel toe te voegen, zoals uw merknaam, websiteadres, materialen waarvan het product is gemaakt of hoe milieuvriendelijk het betreffende product is.

Was labels van hoge kwaliteit

Was instructies zijn gedrukt en gemaakt van een 100% polyester satijnen label, een zeer duurzaam materiaal dat zacht aanvoelt. Zo weet je zeker dat het was label de hele levensduur van het product leesbaar blijft.

Satijnen Labels/was labels online ontwerpen

Het ontwerpen van satijnen labels is eenvoudig met onze online ontwerptool. Het is mogelijk om je eigen tekst in je wasvoorschrift in te voeren. Je hebt de mogelijkheid om je tekst, logo, merk etc. toe te voegen aan de was label. Ook is het mogelijk om te kiezen uit alle beschikbare was symbolen en wasvoorschriften, zo kun je symbolen op de label zetten.

We geven je ook de mogelijkheid om je eigen label te uploaden, zodat je naast de wasvoorschriften voor je producten ook het ontwerp van je merk (of iets anders) kunt laten zien. Als u andere verzoeken voor bedrukte labels heeft, horen we dat graag van u. Ons klantenserviceteam staat klaar om je te helpen bij het ontwerpen en bestellen van de perfecte was labels en andere kledinglabels zoals hangtags, geweven labels en instrijk labels. Bekijk ook onze maat labels en hangtags. Zo eenvoudig is het maken van allerlei soorten labels!

Het productlabel is het hart van het product!

Op onze website vind je gepersonaliseerde was labels voor nauwkeurige was instructies. Wat je ook doet, zorg ervoor dat je er jaar na jaar op je best uitziet. Gepersonaliseerde onderhoud labels zorgen ervoor dat uw klanten de gedetailleerde was- en onderhoudsinstructies ontvangen en kunnen gebruiken om uw handgemaakte artikelen in topconditie te houden. We hebben alles wat je nodig hebt om de perfecte was labels te maken. Voorbeelden hiervan zijn geweven labels, satijnen labels, katoenen labels, kartonnen labels.