Wie Zijn Wij

Kleding labels maken met eigen logo en naam, het zal er beter uitzien in de kleding die u ontwerpt. Er zijn verschillende soorten kleding labels bij het maken van labels. Geweven kleding labels worden onder andere meer gebruikt tijdens het naaien van de kleding, hangtags zijn kartonnen kleding labels die meestal gebruikt worden als label of prijskaartje. Afhankelijk van het soort kleding en de wensen van de klant zijn er ook satijn labels, katoenen labels, maat labels, was labels en rubber kleding labels.

Symbollabel.com is een jarenlang ervaren label bedrijf die met verschillende kleding labels soorten te werk gaat. Zoals geweven kleding labels (Geen vouw, midden vouw, eind vouw, diagonaal vouw etc.), hangtags en/of kartonnen kleding labels, satijn labels, katoenen labels, maat labels, was labels en rubber labels.

Hier bij symbollabel.com gaat het er niet om of u een klein bedrijf bent of een grote groep die groothandels bedient, daardoor nemen wij de ontwerp- en productieaanpak voor iedereen op dezelfde manier aan. Zo bieden wij ook u een geïntegreerde, one-stop-service voor alle labelbehoeften. Wij zijn ervan overtuigd dat het mogelijk zal zijn om aan al uw behoeften te voldoen, want onze producten worden namelijk door met de beste service van het personeel en producten tegen een hoog concurrerend tarief geleverd.

Kleding labels met naam en logo bestellen. Labels laten maken was nog nooit zo goedkoop geweest. Wij zorgen voor een hoge kwaliteit van het product tegen een betaalbare prijs.

Voor als een u nog enige vragen hebt over ons producten kunt u contact met ons opnemen via email , wij beantwoorden uw vragen met alle plezier.

Wij bezorgen wereldwijd. Onze prijzen zijn inclusief verzendkosten. Wij verzenden uw producten met express service via DHL,TNT, UPS of FEDEX....